Home
Over acupunctuur
Klachten & aandoeningen
Het consult
Reacties van klanten
Contact
Acupunctuur Praktijk Rosmalen
Home

 Welkom op mijn website! Ik ben Karin van Erp, acupuncturist en eigenaar van Acupuntuur Praktijk Rosmalen.
Ik kwam in 2003 per toeval in aanraking met acupunctuur en was direct onder de indruk van de eeuwenoude Chinese therapie.

Mijn roots liggen in het reguliere zorgcircuit. Jarenlang heb ik gewerkt als klinisch Neurofysiologish-laborante in het Willem-Alexander ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch. De combinatie techniek en mens heeft me altijd ontzettend geboeid. Ondanks dat ik mijn werk met veel plezier deed, kreeg ik toch de kriebels: ik wilde meer therapeutisch gericht bezig zijn. In september 2005 startte ik bij de academie Qing-Bai in Nijmegen met de basis vakopleiding Chinese geneeswijze en volgde aansluitend de opleiding tot acupuncturist.

Sinds 2009 heb ik een eigen acupunctuurpratijk. Ik help mensen met diverse klachten en aandoeningen. Denk aan pijnbestrijding bij hoofdpijnen (migraine) en pijnen in het algemeen (ook buikpijn bij kinderen bijvoorbeeld), reumatische aandoeningen, artrose, gewrichtsproblematiek, depressies, mentale onrust en stress, menstruatieklachten, menopausale klachten, zwangerschap en post-partumklachten, whiplash, fibromyalgie, hypertensie, vermoeidheid, blessures (bijvoorbeeld schouderklachten of een tenniselleboog), ritmestoornissen, thoracale klachten, mentale klachten na een hartinfarct en slaapproblematiek.

Het allermooiste van mijn werk vind ik het contact met mijn cliënten, dat ik daadwerkelijk iets voor ze kan betekenen met mijn acupunctuurbehandelingen. Het is prachtig om de veranderingen bij cliënten waar te nemen tijdens het behandelingstraject.

 

Geïnteresseerd of ik iets voor u kan betekenen? Neem gerust contact met me op. Ik verwelkom u graag in mijn praktijk!

HomeOver acupunctuurKlachten & aandoeningenHet consultReacties van klantenContact